Vi söker en CNC-operatör

Har du ett stort engagemang och en stark vilja att utvecklas? Just nu söker vi en talangfull person med stort lösningsfokus som vill axla rollen som CNC-operatör hos oss på Stigab. Ansök idag och känn stolthet tillsammans med oss.

Om Stigab

Vi på Stigab har varit verksamma sedan 1973. Med många års erfarenhet inom våra väggar är vi kända för vår kapacitet att skapa kvalificerade verktyg för olika processer. Hos oss hittar du en rad olika kompetenser inom formblåsning, formsprutning, gjutning och pressning som varje dag levererar marknadens mest högteknologiska och effektiva verktygslösningar. Vi på Stigab har en vision om att alla våra medarbetare ska känna sig stolta över det vi gör och den uppskattning vi får från våra kunder. Som en del av Stigab kommer du att känna stolthet tillsammans med oss och välkomnas av en kultur präglad av sunt förnuft och hög standard.

Arbetsbeskrivning

Som CNC-operatör på Stigab kommer du att hantera delar i vår produktion. Du kommer tillsammans med tillmötesgående och kompetenta kollegor att ansvara över att rätt produktivitet uppnås samt att vår produktion möter uppsatta kvalitetskrav. Rollen innefattar varierande uppgifter inom tråd- och sänkgnistning samt fräsning i CNC-maskin.

I rollen kommer du bland annat att:

  • Ställa och övervaka maskiner.
  • Arbeta inom tråd- och sänkgnistning samt fräsning.
  • Kvalitetssäkra produktionen tillsammans med dina kollegor.
  • Sköta lättare maskinunderhåll.

Att jobba som CNC-operatör på Stigab

  • Trivsam arbetsmiljö med god kamratskap.
  • Varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling.
  • Kompletterande utbildning vid behov.

Vem letar vi efter?

I rollen som CNC-operatör ställs höga krav på lösningsfokus, noggrannhet och ansvarstagande. Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse, är självgående och har en stark förkärlek till kvalitet. Som person finner du glädje i att utvecklas och motiveras av att ta dig an nya utmaningar i din yrkesroll.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet inom tillverkningsindustrin.
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
  • Goda datorkunskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom tråd- och sänkgnistning samt fräsning i CNC-maskin. En stort engagemang och en stark vilja att lära sig rollens varierande uppgifter välkomnas varmt.

Om anställningen

Lön: Enligt ö.k.
Tillträde: Enligt ö.k.
Anställning: Heltid.
Placeringsort: Värnamo.

Är du redo för nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan till Dahn Johansson på dahn@stigab.com eller kontakta Dahn på 070 855 91 99 vid frågor om tjänsten som CNC-operatör på Stigab. Välkommen till oss.