Vi söker en konstruktör 

Söker du nya utmaningar i arbetslivet? Vill du arbeta med konstruktion och produktion? Är du en flexibel person som är bra på att samarbeta? Då kan tjänsten som konstruktör hos oss på Stigab vara något för dig – ansök redan idag!

Om Stigab

Vi på Stigab har varit verksamma sedan 1973. Med många års erfarenhet inom våra väggar är vi kända för vår kapacitet att skapa kvalificerade verktyg för olika processer. Hos oss hittar du en rad olika kompetenser inom formblåsning, formsprutning, gjutning, prototypfräsning och pressning som varje dag levererar marknadens mest högteknologiska och effektiva verktygslösningar. Vi på Stigab har en vision om att alla våra medarbetare ska känna sig stolta över det vi gör och den uppskattning vi får från våra kunder. Som en del av Stigab kommer du att känna stolthet tillsammans med oss och välkomnas av en kultur präglad av sunt förnuft och hög standard.

Arbetsbeskrivning

Som konstruktör hos Stigab är du en del av ett längre produktionsled. Du kommer vara med och skapa den senaste tekniken i de marknadsledande konstruktionsprogram som vi använder. Tillsammans med komompetenta kollegor får du vara med och se till att vi är redo att leverera rätt produkt i rätt tid. Du kommer att arbeta i CAD-programmet Top Solid.

Vem söker vi?

Vi söker en konstruktör till vårt team på Stigab. Vi ser gärna att du är en analytisk problemlösare. Som konstruktör hos oss behöver du också vara noggrann, lösningsorienterad och kooperativ. Det är önskvärt att du har lite erfarenhet av plast- och pressgjutningsverktyg. I rollen som konstruktör hos oss får du också möjlighet att vara i verkstaden för montering av verktyg.

Följande är meriterande

  • Erfarenhet av plast- och pressgjutningsverktyg.
  • Kunskaper och erfarenhet kring montering av verktyg.
  • Erfarenhet av CAD-programmet Top Solid.

Att jobba som konstruktör på Stigab

  • Trivsam arbetsmiljö med god kamratskap.
  • Varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling.
  • Kompletterande utbildning vid behov.

Om anställningen

Lön: Fast lön.
Tillträde: Enligt ö.k.
Anställning: Heltid.
Placeringsort: Värnamo.

Är du redo för nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan till Dahn Johansson på dahn@stigab.com eller kontakta Dahn på 070 855 91 99 vid frågor om tjänsten som konstruktör på Stigab. Välkommen till oss.