Tre nyheter till produktionen

Fanuc Robocut a-c600ic.

En, två – nej tre – spännande nyheter

Stigab utvecklas ständigt och vi tittar hela tiden på nya möjligheter för att förbättra och vidareutveckla vår verksamhet. Av den anledningen eftersträvar vi hela tiden att arbeta med de senaste teknologierna. På så vis kan vi alltid erbjuda våra kunder förstklassig service och kvalitet i varje led. Därför är vi nu väldigt glada att kunna välkomna tre nya tillskott till vår produktion:

  • Svarven Mazak Quick Turn Smart 200m
  • Den 5-axliga maskinen DMU 40 Evo
  • Trådgnisten Fanuc Robocut a-c600ic

Med dessa högpresterande maskiner i vår fabrik kommer vi att fortsätta att ge våra kunder högsta kvalitet i alla led av vår produktion. Att investera i nya teknologier och den senaste branschtekniken är för oss på Stigab en viktig del i att säkerställa att vi alltid har den bästa och mest högkvalitativa tillverkningen.

Vi ställer alltid höga krav på de maskiner som används i vår tillverkning och produktion. Detta för att kunna leverera felfria och konkurrenskraftiga produkter som överträffar våra kunders krav och förväntningar. Tillsammans med vår breda kompetens uppnår vi de mest högteknologiska och effektiva verktygslösningarna på marknaden.

Vill du också ta del av några av marknadens mest kvalitativa verktygslösningar? Stigab har sedan 1973 tillverkat form- och pressverktyg för gummi-, plast- och verkstadsindustrin. Under dessa år har vi samlat på oss en mycket bred verktygskunskap och strävar hela tiden efter att bemöta våra kunders utmaningar på bästa möjliga vis. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Mazak Quick Turn Smart 200m.
DMU 40 Evo.